LennisWIKI:In het nieuws

Uit LennisWIKI

Ga naar: navigatie, zoeken
    • Zaterdag 13 november 2010 is de DVD Parel in de Meierij uitgereikt aan Peter van de Wiel. De DVD is een gedigitaliseerde versie van de analoge drieluik dit in 1982-1983 door Caspar Willers is gemaakt. Indien u belangstelling heeft voor deze DVD, dan kunt u een mail sturen naar t.tiebosch@planet.nl (lees verder DVD_Parel_in_de_Meierij).
    • Tijdens de Theresiadag (Zondag 26 sep 2010) zal er een voordracht zijn met live demonstratie van Lenniswiki. Zie Rond Kerk en Orion voor meer informatie
    • Er is subsidie ontvangen vanuit Provincie Noord-Brabant en het wijkberaad om de dia-presentatie uit de jaren '80 van Caspar Willers te digitaliseren en op DVD uit te brengen (Januari 2010)
    • Op 17 juni 2009, hebben Twan en Jeroen in Spoordonk een presentatie gehouden over de LennisWIKI. Spoordonk heeft net als wij met onze LennisWIKI, ook meegedaan met de Brabantse Dorpen Derby en Spoordonk heeft de jury prijs gewonnen. Het was een uitermate leuke bijeenkomst waarin Twan en ik nogmaals met veel enthousiasme onze ideĆ«en konden presenteren.
    • LennisWIKI is online gegaan op woensdag 10 juni 2009, 00.00 uur. Op dinsdag 9 juni hebben Twan Tiebosch en Jeroen Schuyt LennisWIKI onder grote belangstelling gepresenteerd aan het Wijkberaad Lennisheuvel. Daarna kon iedereen thuis zelf aan de slag.
Persoonlijke instellingen